VITAE nl


Beste geïnteresseerde, welkom op onze website. Alle informatie die je op deze pagina vindt is afgeleid van de officiële informatie van VITAE AG en zo zorgvuldig mogelijk uitgewerkt en weergegeven.

We zijn een super enthousiast en snelgroeiend team binnen de organisatie van VITAE. Wij helpen elkaar op verschillende manieren in het uitdragen van VITAE, want Vitae maken we samen!

team-vitae.tv

WAT IS VITAE?

VITAE is een nieuw Social Media Platform met een visie. Zo garanderen ze onze privacy en verkopen onze gegevens niet aan derden.

VITAE biedt een advertentie-vrije tijdlijn, staat voor vrijheid van meningsuiting en beloont alle members voor hun activiteiten op het platform.

Hoe uniek is dat?!

Wij, als team, willen je via deze weg informeren over de mogelijkheden binnen VITAE. Deze informatie is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een financieel advies of iets van dien aard.

VITAE bevindt zich nu in de bètafase. Een gratis account zal mogelijk zijn op het moment dat die fase voorbij is. We verwachten dat deze publieke lancering ergens in de komende maanden zal plaatsvinden.


In deze video vertellen we iets over onszelf en VITAE.

In de officiële video’s en presentatie van VITAE AG op de volgende pagina wordt meer over de filosofie en de werking uitgelegd.